Hva vi jobber med

Vi ønsker å være en høringsinstans for kommune og fylke, og ønsker å bidra til at personer med en demenssykdom, og ikke minst deres pårørende får en bedre hverdag. Styret består i dag av 7 engasjerte personer.

Fredrikstad Demensforening har i dag 130 medlemmer.

GÅ-GRUPPE/TORSDAGSTUR

I samarbeid med Demensteamet, Fredrikstad Kommune har vi ukentlig «TorsdagsTUR» kl. 11.00. Oppmøte ved Cafe Magenta, Toldbogt. 105 i Gamlebyen(helt syd ved bastion 5) Ingen påmelding, bare møt opp. Mosjon er sunt for alle. Har du lyst til å være en turvenn, så møt opp.

Torsdagstur i all slags vær.

Hygge for alle.

KAFÈ FORGLEMMEGEI:

Her møtes vi, personer med en demenssykdom og pårørende til hyggelige kvelder med samtale, underholdning og kaffekos.

Her kan man slappe av blant likesinnede og stifte nye bekjentskap.

Dette arrangerer vi flere ganger i løpet av et år.

Foredrag på Litteraturhuset.

ÅPNE MØTER:

Informasjon og opplysning er viktig for oss alle. Derfor prøver vi å skaffe dyktige foredragsholdere, med relevans til demens, til å komme for å dele av sine kunnskaper med oss. Vi tar sikte på et til to åpne møter pr. år.

Støtt oss med grasrotandelen.

GRASROTANDELEN: Du kan være med å støtte foreningen vår hvis du spille f.eks. LOTTO o.l. Oppgi vårt orgnr. 999131654.